haannaahh.blogg.se

Hejj! Mitt namn är Hannah Hagström, jag är 13 år och jag bor i en liten by som heter Björketorp. Jag har änkt att blogga om vänner och om mitt liv i sin helhet vad jag gör på dagarna och så:) Hoppas ni kommer gilla min blogg och titta in mer än 1 gång:)

Dagen:)

Hejj hejj!!
 
Idag är jag sjukt trött, igår kunde jag inte sova så jag va uppe till 5-6 och såg film och blev väckt kl 9 av min syster,(fett arg på henne) men iallafall jag åt lite frukost sen bytte jag om och drog in till grannen och så städade vi stallet. 
 
Mammas bror kom på besök också, vi åt lite fika och så jag orkade inte va bland folk så gick o la mig i ca en timme.
 
Hade lovat grannen att hjälpa henne ta in hästarna innan alla raketer började smällas så var bara att byta om igen och gå ut i kylan, det va skitmysigt när vi tatt in hästarna vi stog i stallet och myste så mysigt!!
 
Sen så ringde en kompis och ville va så hon kom och vi såg lite teve, sen åt vi förätt, sen va de bara o vänta på varmrätt och just nu väntar vi på efterrätt.
Men iallafall så har vi inte planerat något specielt för kvällen men blir väl att se en film? (med gooodis till) och kanske sova lite iallafall inte va uppe hela natten.
 
Men iaf jag önskar er alla ETT SKIT GOTT NYTT ÅR!<3
 
XOXO Hannah